Afgelopen zaterdag 4 februari hadden we een driedubbel feestmoment!

Toos is namelijk 80 geworden, het bedrijf bestaat inmiddels 65 jaar en we vierden de overname door de volgende generatie.

Genoeg redenen voor een groot feest samen met onze vrienden en zakenrelaties. En wat was het gezellig!

Uiteraard vonden wij dit moment ook ideaal om maar weer eens een relatiegeschenk uit te delen. Bij een eerder jubileum deelden we de ‘Doos van Toos’ uit. Nu maakten we onze belasting en administratie klanten blij met een verzamelmap met informatie over diverse interessante onderwerpen met betrekking tot ons vakgebied. En onze vrienden en zakenrelaties hebben een presentje in de vorm van een set onderzetters gekregen. Beide werden goed ontvangen.

Ook werd er op het feest aandacht geschonken aan een goed doel. Zo was er een inkijkexemplaar aanwezig van het boek ‘Zolder opgeruimd’ van Klaas Dragstra. De totale opbrengst van de boekverkoop gaat naar de patiëntenvereniging voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. 

Tot slot was ook de gesponsorde reisorganisatie HartbrugReizen aanwezig met onder andere hun reisgids met vele mogelijke reizen voor zorgbehoevenden. Ideaal voor mensen die op reis graag wat meer begeleiding en steun nodig hebben.

Kortom, het was een feest om niet te vergeten!