Deze uitdrukking kennen we eigenlijk allemaal wel. Het slaat natuurlijk op het weer, dat in april heel ‘druk’ en wisselvallig kan zijn. Zo gaat het soms van onstuimig weer met hagel en sneeuw naar zomerse temperaturen met veel zon. April is voor ons ook een drukke maand.

Vanaf 1 maart konden we de inkomstenbelastingen invullen en de eerste had dit al 59 seconden na 0.00 uur in de nacht van 28 februari op 1 maart geregeld. Deze persoon zal niet veel kosten hebben gehad waardoor het zo snel kon. Wij vinden dit knap, want ons lukt dit niet met de bijzondere kosten die de meesten van jullie hebben.

Wij maken ons er in ieder geval niet met een jantje-van-leiden vanaf. Nee, wij kijken uitgebreid en nauwkeurig naar de mogelijke aftrekposten die jullie kunnen gebruiken. En dat hebben de eerste mensen die bij Toos aan tafel hebben gezeten, alweer gemerkt. En zo blijven we dat voor al onze klanten ook zeker doen. De agenda is momenteel vol met afspraken en de mailbox en brievenbus puilen uit met ingeleverde stukken. Hierbij behandelen we jullie inkomstenbelastingen op volgorde van binnenkomst bij ons. Zo houden wij het overzichtelijk, wat zeer belangrijk is in ons werk.

In de maand april hebben naast de inkomstenbelasting ook te maken met de eerste aangiftes van onze administratieklanten. Daarbij moeten jullie als klant rekening houden met het tijdig aanleveren van stukken bij ons, zodat wij dit weer tijdig kunnen inleveren bij de Belastingdienst. De uiterste ontvangstdatum en eventuele betaling is namelijk 30 april.

Door alle drukte die april dus met zich meebrengt, is het mogelijk dat wij deze maand wat minder bereikbaar zijn.

Maar we doen, zoals altijd onze uiterste best om er voor jullie te zijn. Ook in april!